Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Astroneer της Gearbox Software που έρχεται στο PS4 (video)

*
To Astroneer της Gearbox Software έρχεται για το PlayStation 4 αυτό τον Νοέμβριο λίγους μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στο Steam. Το παιχνίδι ξεκίνησε την ανάπτυξή του το 2016 ως τίτλος Early Access και τον Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε επίσημα. Στο Astroneer, οι παίκτες -είτε μόνοι τους είτε με παρέα- έχουν έναν ολόκληρο γαλαξία για να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν νέους πλανήτες, να ψάξουν για πολύτιμες προμήθειες ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν από το μηδέν καινούρια πράγματα που θα τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους.



Η έκδοση για το PlayStation 4 θα έρθει με όλο το υλικό που έχει κυκλοφορήσει για τους υπολογιστές και επιπλέον μια αποκλειστική στολή και μάσκα. Επιπλέον, θα συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση του παιχνιδιού με τίτλο Explorer που έρχεται στο Xbox One και PC στις 4 Σεπτεμβρίου 2019. Με την προ παραγγελία του παιχνιδιού αποκτάτε πρόσβαση και σε ένα αποκλειστικό θέμα. Το Astroneer θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 15 Νοεμβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*