Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Car Mechanic Simulator

*
Αν το χόμπι σας είναι να μαστορεύεται αυτοκίνητα, τότε το Car Mechanic Simulator θα σας δώσει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε και στον ψηφιακό κόσμο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2019 για PlayStation 4 και Xbox One. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά μοντέλα για επισκευή και συντήρηση. Κάθε αποστολή θα έχει διαφορετική δυσκολία και περιορισμούς στο χρόνο. Θα υπάρχουν 48 οχήματα και 1.000 ανταλλακτικά. Ξεκινώντας από ένα μικρό συνεργείο, επιδεικνύοντας συνέπεια και εργατικότητα, θα μπορέσετε να το επεκτείνετε σε κέντρο εξυπηρέτησης. Εκτός από τις δοκιμές που θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε, θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός για το ποιός θα αποκτήσει τα καλύτερα ανταλλακτικά σε δημοπρασίες. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*