Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Just Dance 2021 σε PS5, Xbox Series X και Xbox Series S

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Just Dance 2021 και για τα next-gen συστήματα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για την επόμενη γενιά συστημάτων στις 24 Νοεμβρίου. Το Just Dance 2021 του PS4 θα είναι συμβατό με το PS5, ενώ κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για το Xbox One και τα Xbox Series X και Xbox Series S. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia και θα προσφέρει στους παίκτες νέους τρόπους χορού, 40 νέα κομμάτια, ένα νέο Quickplay mode και το βελτιωμένο World Dance Floor. Στο game θα δούμε ξανά και τα αγαπημένα Kids Mode, Co-Op και Just Dance Unlimited, ενώ θα συνεχιστεί και η υποστήριξη του Just Dance Controller App σε iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*