Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

*
Χαρμόσυνα νέα για τους φίλους της κλασσικής σειράς Leisure Suit Larry. Όπως ανακοίνωσαν οι Assemble Entertainment και Crazybunch Studios, το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, μέσω Steam, στις 7 Νοεμβρίου 2018. Επιπλέον ανακοινώθηκε ένας διαγωνισμός που θα τρέξει μέσω social media και θα έχει ως έπαθλο $999,99. Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αναρτήσουν μια φωτογραφία τους ντυμένοι ως Leisure Suit Larry, σε Facebook, Instagram ή Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag #ShowUsYourLarry. Οι αναρτήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθουν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2018, ώρα Ελλάδας 06:59 και εκτός από το χρηματικό έπαθλο θα μοιραστούν και δέκα κόπιες του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*