Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Lost Wing (trailer)

Οι 2Awesome Studio και BoxFrog Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Lost Wing. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου για PlayStation 4, στις 29 Ιουλίου για Xbox One και στις 31 Ιουλίου για Nintendo Switch και PC μέσω Steam και θα κοστίζει 7,99€. Μάλιστα, όποιος προ-παραγγείλει άμεσα το Lost Wing για Xbox One ή για Nintendo Switch θα το αποκτήσει με έκπτωση 10%. Το παιχνίδι είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο σε Early Access για PC μέσω Steam.

Το Lost Wing επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, όμως ύστερα από σχόλια μελών της κοινότητας του παιχνιδιού σχετικά με το closed beta του, προστέθηκαν περισσότερες πίστες και επιπλέον modes και διαστημόπλοια. Το παιχνίδι συνδυάζει shooting με πιλοτάρισμα σε υψηλές ταχύτητες μέσα από διάφορα επικίνδυνα περιβάλλοντα, ενώ θα περιέχει και boss fights. Ο παίκτης θα μπορεί επίσης να ξεκλειδώσει και να αναβαθμίσει διαστημόπλοια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*