Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Minecraft Dungeons

*
To Minecraft Dungeons είναι το νέο dungeon crawler της developer Mojang, βασισμένο στον κόσμο του πασίγνωστου παιχνιδιού Minecraft. Αυτή τη φορά, όμως, θα κληθείτε να παλέψετε ενάντια σε ορδές από απειλητικά mobs, σε ένα action adventure εμπνευσμένο από την κλασική νοοτροπία των dungeon crawlers. Μπορείτε να κάνετε customize τον χαρακτήρα σας, να βρείτε άφθονο loot, όλα με σκοπό να κατατροπώσετε τον σατανικό Arch-Illager. Φυσικά, θα μπορείτε να παίξετε και με τους φίλους σας σε ένα multiplayer co-op mode έως και τεσσάρων ατόμων.

Το Minecraft Dungeons πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC με publisher την Microsoft και developer την Mojang.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*