Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Outbreak: Endless Nightmares (trailer)

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Outbreak: Endless Nightmares. Το νέο co-op survival horror roguelike game θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 19 Μαΐου. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer του για να πάρετε μια γεύση από τους τρόμους και τους κινδύνους που καραδοκούν στο νέο τίτλο της δημοφιλούς σειράς.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν την οπτική πρώτου προσώπου ή το over-the-shoulder view με ορισμένα κρυφά αντικείμενα να απαιτούν την εναλλαγή μεταξύ των δύο για να αποκαλυφθούν. Θα υπάρχει και μια τρίτη κάμερα που θα επιτρέπει την εξερεύνηση ενός χώρου τη στιγμή που το παιχνίδι παγώνει στο χρόνο, δίνοντας την ελευθερία στον παίκτη να εντοπίσει μυστικές περιοχές ή να βγάλει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Θα υπάρχουν επίσης 6 playable χαρακτήρες, έκαστος με μοναδικές ικανότητες, εξοπλισμό και παρελθόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*