Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Smoke and Sacrifice

*
H Solar Sail Games αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Smoke and Sacrifice. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από 31 Μαΐου 2018. Πρώτα για PC και Nintendo Switch, έναντι $24,99. Μάλιστα, όσοι αγοράσουν το Smoke and Sacrifice σε μια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα έχουν έκπτωση 20%, αν η αγορά πραγματοποιηθεί τις δυο πρώτες εβδομάδες από το λανσάρισμά του. Οι εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One, αναμενονται αργότερα, μέσα στο 2018. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο, οπου τρομακτικά τέρατα κυκλοφορούν ελεύθερα και η εξουσία δείχνει καθημερινά το σκηρό της πρόσωπο.

Οι παίκτες ελέγχουν τη Sachi, μια νεαρή μητέρα που έχει ως αποστολή να ανακαλύψει τι συνέβη στο παιδί της. Αν και το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από σύγχρονους survival τιτλους, η ιστορία του έχει αρκετό βάθος και στην ουσία, μεταφέρει τους παίκτες σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα. Η εξημέρωση των τεράτων που λυμαίνονται τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*