Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Super Meat Boy Forever σε PlayStation 4 και Xbox One (trailer)

Οι εκδόσεις του Super Meat Boy Forever για PlayStation 4 και Xbox One θα κυκλοφορήσουν στις 16 Απριλίου 2021, με τιμή €15,99, όπως ανακοίνωσε η developer Team Meat.

Τα γεγονότα του Super Meat Boy Forever διαδραματίζονται μερικά χρόνια μετά από εκείνα του Super Meat Boy. Ο Meat Boy και η Bandage Girl ζουν ευτυχισμένοι, απαλλαγμένοι από τον Dr. Fetus και πλέον στη ζωή του έχει μπει ένα μωρό που ονομάζεται Nugget. Η Nugget είναι η προσωποποίηση της χαράς και τα πάντα για του γονείς της. Όμως μια μέρα κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πικ νικ, εμφανίζεται ξαφνικά ο Dr. Fetus χτυπάει τον Meat Boy και τη Bandage Girl αφήνοντάς τους αναίσθητους και απαγάγει τη Nugget. Όταν συνέρχονται και συνειδητοποιούν ότι το μωρό λείπει, ξέρουν ποιον πρέπει να κυνηγήσουν. Ορκίζονται να κάνουν τα πάντα για ελευθερώσουν τη Nugget και να διδάξουν στον Dr. Fetus ένα καλό μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*