Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το Star Ocean First Departure R

*
H Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Star Ocean First Departure R αποκαλύπτoντας ότι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή παγκοσμίως στις 5 Δεκεμβρίου 2019. Το Star Ocean First Departure R κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο SNES, έγινε remake για το PSP και τώρα έρχεται σε HD μορφή σε PlayStation 4 και Nintendo Switch. Δείτε το trailer που ακολουθεί:



Από το υλικό βλέπουμε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής των μοντέλων χαρακτήρων από τα καινούρια σε αυτά της έκδοσης για το PSP. Επιπλέον βλέπουμε ότι τα cutscenes παραμένουν ίδια. Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ του παλαιού και του καινούριου voice over της έκδοσης του PSP.


Το Star Ocean First Departure R αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 5 Δεκεμβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*