Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Κατά τη διάρκεια του Nacon Connect, ο publisher Nacon και η developer Cyanide Studio δημοσίευσαν ένα gameplay trailer για το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood και ταυτόχρονα ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 4 Φεβρουαρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One και PC (Epic Games Store).


Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία, γεμάτη σκληρές μάχες, εμπνευσμένη από το γνωστό role-playing game. Αναλαμβάνετε το ρόλο του Cahal, ενός παντοδύναμου Garou, που προτίμησε την εξορία, όταν έχασε τον έλεγχο του εαυτού του, προκαλώντας κατατροφή. Μπορεί να μεταμορφωθεί σε λύκο και Crinos, ένα τεράστιο θηρίο.

Ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να μάθει πως να χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις τρεις μορφές που θα πάρει, προκειμένου να τιμωρήσει όσουν μολύνουν τη Gaia, που δεν είναι άλλη από τη Μητέρα Γη. Όμως, ο μεγαλύτερος εχθρός του Cahal είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*