Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνίες για Song of the Deep και Edge of Nowhere της Insomniac

Η Insomniac Games ανακοίνωσε ημερομηνίες για το Song of the Deep και το Oculus Rift virtual reality game Edge of Nowhere, ενώ αποκάλυψε νέα  virtual reality games για το Oculus Rift. Πιο συγκεκριμένα, το Song of the Deep, το Metroidvania-style 2D adventure game που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που ψάχνει για τον αγνοούμενο πατέρα της στα βάθη ενός απέραντου ωκεανού, αναμένεται για PS4, Xbox One και PC στις 12 Ιουλίου. Από την άλλη, το Edge of Nowhere, το Oculus Rift third-person action adventure game της Insomniac Games όπου οι παίκτες ταξιδεύουν στα πέρατα των βουνών της Ανταρκτικής, θα κυκλοφορήσει μέσω Oculus Store στις 6 Ιουνίου.



Όσον αφορά στα νέα VR games, το πρώτο αποτελεί ένα adventure brawler  και έρχεται με τίτλο Feral Rites. Θα κυκλοφορήσει επίσης μέσω του Oculus Store το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ θα είναι playable στη φετινή Ε3. Τέλος, το δεύτερο VR game για το Oculus Rift είναι το The Unspoken, ένα Oculus Touch-enabled game που τοποθετεί τους παίκτες σε έναν κρυφό κόσμο γεμάτο μαγεία και μονομαχίες μεταξύ μάγων. Ο τίτλος αναμένεται το Νοέμβριο και θα είναι playable στην E3. Επομένως, θα πρέπει να αναμένουμε μπόλικο υλικό από τους εν λόγω τίτλους. Μέχρι τότε, δείτε τα πρώτα teasers των Feral Rites και The Unspoken παρακάτω.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*