Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετικός στο να δει τις ταινίες του να γίνονται videogames ο Christopher Nolan (video)

*
Ο Christopher Nolan δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο μεταφοράς της δουλειάς του από τον κινηματογράφο σε videogame. Μιλώντας στον Geoff Keighley για την προώθηση του Tenet, ο Nolan τόνισε πως σέβεται αρκετά το χώρο των videogames και πως η δουλειά που γίνεται εκεί μπορεί πλέον να συγκριθεί με αυτή μιας κινηματογραφικής ταινίας. Τόνισε το πόσο σημαντικό είναι και για την ταινία και για το game να είναι καλό το τελικό αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε πως δεν έχει προσεγγίσει μέχρι τώρα την αγορά μας καθώς οι ταινίες του τον κρατούν απασχολημένο. Συμπλήρωσε δε πως «βλέποντας πόσο δύσκολο είναι το game development, είναι κάτι που ξέρεις πως δεν μπορείς να μην το πάρεις σοβαρά. Είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει. Είναι ένας φανταστικός κόσμος». Δείτε όλη τη συνέντευξη στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*