Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ικανοποιημένη από την πρώτη φάση δοκιμών του Halo: Reach η 343 Industries

*
Η 343 Industries δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την πρώτη φάση δοκιμών του Halo: Reach σε PC. Σε σχετικό post στα επίσημα forums, η 343 Industries έκανε μια ανασκόπηση των στόχων που είχε για την πρώτη δοκιμή, ανέλυσε το πως πήγαν τα πράγματα και παράθεσε τα πλάνα της για την επόμενη φάση.

Η developer επιβεβαίωσε οτι πλέον σειρά παίρνει το co-op mode Firefight. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε αυτό αργότερα μέσα στο μήνα και είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το optimisation και την εμπειρία με το mouse και το keyboard. Η μη προβλέψιμη φύση του Firefight λογικά θα έχει ως αποτέλεσμα πολύτιμο feedback σε πολλαπλά επίπεδα.


Όσον αφορά τον τομέα των στατιστικών, από όσους είχαν λάβει πρόσκληση, το 61% εγκατέστησε και ασχολήθηκε με το παιχνίδι. Στόχος ήταν να διασφαλιστεί οτι το παιχνίδι μπορεί να τρέξει σε διάφορα hardware configurations και οτι μπορεί να γίνει το απαιτούμενο κάθε φορά scale up ή scale down.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*