Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για την κυκλοφορία του The Elder Scrolls: Blades

*
Όπως ανακοίνωσε η Bethesda, το The Elder Scrolls: Blades δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Η νέα ημερομηνία προσδιορίζεται για τις αρχές του 2019, δίχως ακόμα να υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό. Όσοι βέβαια επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του, όπου μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Το The Elder Scrolls: Blades είναι ένας τίτλος για φορητές συσκευές και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκονται οι δημιουργοί του Skyrim. Πρόκειται για ένα massive first-person role-playing game, όπου οι κορυφαίοι μαχητές της Αυτοκρατορίας, αναγκάζονται να ζήσουν εξόριστοι. Κατά την επιστροφή σας στην πόλη που γεννηθήκατε, έρχεστε αντιμέτωποι με μια τραγική κατάσταση, μιας και αυτή έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Στο χέρι σας είναι, να τα φτιάξετε όλα εξ' αρχής και μάλιστα με τη δική σας πινελιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*