Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το MXGP 2020

*
Η Milestone ανακοίνωσε ότι το MXGP 2020 δεν πρόκειται να είναι πιστό στο ραντεβού του με τους επίδοξους αναβάτες. Αρχικά το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2020 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One και PC. Πλέον αναμένεται στις 16 Δεκεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ στις 14 Ιανουαρίου 2021 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5.

"Στη Milestone εργαζόμαστε με ασφάλεια και βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε το επόμενο κεφάλαιο του Motocross franchise μας στην αγορά, δηλαδή το MXGP 2020. Όμως, λόγω της άνευ προηγουμένου κατάστασης που βιώνουμε, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφορίας, που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε στην κοινότητα την καλύτερη δυνατή εμπειρία, σε όλες τις πλατφόρμες μας", αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*