Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί ακόμη το PlayStation 5

*
To ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το PlayStation 5 δεν αποτελεί έκπληξη αλλά τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια φημολογία από αναλυτές του χώρου της βιομηχανίας του gaming ότι ίσως κυκλοφορήσει εντός του 2018, μετά κιόλας την αποκάλυψη του Xbox One X από την Microsoft. Τέλος στις φήμες ήρθε να δώσει ο CEO της Sony Interactive Entertainment America, Shawn Layden, ο οποίος σε συνέντευξή του στη γερμανική ιστοσελίδα Goldem.de αποκάλυψε πως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι την κυκλοφορία του PlayStation 5, ενώ υπενθύμισε το γεγονός πως δεν θα υπάρξουν αποκλειστικοί τίτλοι στο PS4 Pro και πως η μόνη διαφορά του από το αρχικό PS4 είναι ότι "τρέχει" τα παιχνίδια καλύτερα και πως η εταιρεία δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει την πολιτική των smartphones στις κονσόλες της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Αυτό έλειπε να μιλάμε για PS5 από τώρα.Γύρω στο 2020 το κόβω,άντε το λιγότερο το 2019 και ας κοιτάξουν Sony και Microsoft να στραγγίξουν τις κονσόλες τους που μια χαρά δυνατές είναι(πόσο μάλλον το επερχόμενο XBOX ONE X).

    • GamingFun
    • Πραγματικά, νομίζω πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για κυκλοφορήσει το PS5.
      Κάποιοι δεν καταφέραμε να αγοράσουμε ακόμη το PS4 (Φυσικά εγώ είμαι και περίπτωση, μπορεί όταν με το καλό κυκλοφρήσει το PS5 να μπορέσω τότε να αγοράσω το PS4. Μακάρι να τα καταφέρω νωρίτερα...).

    • Volga
    • ...Δεν εχει την πολιτική να κυκλοφορεί τις κονσόλες όπως τα smartphone αλλά αυτό ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή. :)

      Εμένα αυτή η δήλωση πιο πολύ κοδοϊδία μου κάνει...

      Σαν να ακούω ξανά τον Reggie να δηλώνει πως η νέα κονσόλα της Nintendo θα συνυπάρχει με το WiiU ...

      Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι το PS4 βγήκε το 2013 και πως το 2018 συμπληρώνει 5ετία. Αν λοιπόν δεν βγεί το 2018, σίγουρα θα έχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια παρουσίασή του ή ανάλυση των δυνατοτήτων του στην επόμενη Ε3 ωστε μέχρι το τέλος του 18 να βγει...

      Δεν ξέρω από που προκύπτει το 2020 που αναφέρουν ορισμένοι φίλοι αλλά εκτός του PS3 όπου όλοι ηταν ευχαριστημένοι (Sony, Ms, Nintendo) λόγω της απίστευτης μοιρασμένης πίτας, καμία άλλη γενιά δεν κράτησε πάνω από 6 χρόνια. Πάντα υπήρχε αλλαγή. Ο λόγος; Οτι οι εταιρείες ρε παιδιά πουλάνε hardware και χρειάζονται το ζεστό χρήμα. Αν δείτε λίγο στατιστικά πωλήσεων θα δείτε πως αν και το PS4 είναι πρώτο με διαφορά, οι πωλήσεις όμως των Χριστουγέννων του 15 σε σχέση με τις πωλήσεις των χριστουγένων του 16 έχουν πέσει κατακόρυφα. Δε συζητάω για τους άλλους... οι άλλοι είναι νεκροί.. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μετράει το γόητρο του πρώτου στους μετόχους αλλά το πόσα φράγγα μπήκανε στον κουμπαρά, και οταν τα φράγγα αναγκαστικά μειώνονται, χρειάζεται αλλαγή.

    • Roronoa
    • Αν βγει 2018 τοτε θα ειναι ελαχιστα καλυτερο απο το scorpio, οποτε δεν υπαρχει πραγματικος λογος να το βγαλουν τοσο νωρις. Η sony εβγαλε ηδη το ps4pro οποτε οι γενιες οπως τις ξεραμε εχουν αλλαξει.
      Μπορει να λενε για PS5 αλλα στην πραγματικοτητα ενα ακομα update στα specs θα ειναι με περισσοτερη εμφαση στην CPU και απλα θα εχει PS5 only τιτλους (αν και θελω να πιστευω στην αρχη τα περισσοτερα παιχνιδια θα τρεχουν σε ολα τα ps4/ps5).

*