Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και σε PC το Axiom Verge

Όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός Tom Happ, κατόπιν της κυκλοφορίας του στο PS4 πριν λίγες ημέρες, το γοητευτικό, retroidvania style Axiom Verge πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 14 Μαΐου. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα €17,99 και όσοι αποφασίσουν να το αγοράσουν θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ξαναζήσουν όμορφες εμπειρίες σαν αυτές που προσέφεραν παιχνίδια όπως τα Metroid, Contra και Master Blaster. Πρωταρχικός σκοπός των παικτών θα είναι η εξερεύνηση ενός εξωγήινου κόσμου. Όσο προχωράει το gameplay θα μπορούν να "ξεκλειδώνουν" δυνάμεις μέσω των οποίων θα μπορούν να αποκαλύπτουν καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ ως εργαλεία για να μπορέσουν να επιβιώσουν, προσφέρεται μια συλλογή από 40 διαφορετικά όπλα και 100 upgrades.



Επιπλέον θα υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εχθρών και σχεδόν 1000 δωμάτια προς εξερεύνηση. Είναι αξιοσημείωτο το ότι το Axiom Verge αναπτύσσεται από έναν και μόνο άνθρωπο, εδώ και σχεδόν μία πενταετία. Όσοι έχουν ήδη εμπειρίες από την έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 4 σίγουρα έχουν διαπιστώσει πως πρόκειται για έναν τίτλο δημιουργημένο με πολύ μεράκι και φαντασία. Τέλος, εντός του καλοκαιριού έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει η έκδοση του Axiom Verge για το PS Vita.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • MBisonGR
    • Aπο τα βιντεο που ειδα ειναι σαν να παιζω Metal Slug σε χαρτη Metroid.
      Ακομα ενα παιχνιδι χωρις ταυτοτητα δηλαδη.


      Υ.Γ,ακομα κλαιω τα 15 ευρω μου για το Shovel Knight που και καλα θα με ταξιδευε στη γενια των 16bit.

*