Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και το Shovel Knight αποκτά το δικό του amiibo

Η μανία των amiibo καλά κρατεί και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά. Ούτε καν ο Shovel Knight που αποκτά το δικό του amiibo για να ξοδευτείτε ακόμα περισσότερο. Η φιγούρα ξεκλειδώνει επιπλέον περιεχόμενο για τις εκδόσεις του τίτλου στις κονσόλες της Nintendo (Wii U και 3DS). Για την ώρα μπορείτε να τη βρείτε μόνο στην αλυσίδα GAME για pre order με ημερομηνία κυκλοφορίας 27 Νοεμβρίου 2015.


Θαυμάστε το και στο παρακάτω video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Toymaker
    • Η Big N ξέρει πολύ καλά τι κάνει... Τα Amiibo έσωσαν εν μέρει το Wii U. Και όσοι βιάστηκαν να τη βγάλουν εκτός παιχνιδιού έκαναν μεγάλο λάθος.

    • Sephiroth
    • Δεν νομίζω ότι θα τη σώσουν τα Amiibo Toymaker. Είναι εντελώς λάθος η τακτική αυτή αν την ακολουθήσει η Ninty. Εκτός αν αποφασίσει να το γυρίσει σε toys, οπότε ναι, με μια αλλαγή ταυτότητας, τα Amiibo από μόνα τους μπορούν να σταθούν σαν βασικό product.

    • Toymaker
    • Είμαι fan της Nintendo από το NES. Έχω στην κατοχή όλες τις κονσόλες της, αν και τσίμπησα και PS και παίζω μόνιμα παιχνίδια στο PC. Η Nintendo για όλους όσους την ακολουθούμε τόσα χρόνια ήταν και θα παραμείνει μια μεγάλη εταιρεία παιχνιδιών. Ακόμα και στο Wii U, οι περισσότεροι κάτοχοι του είναι ικανοποιημένοι γιατί αν το ψάξει κανείς θα βρει πάνω από 15 εξαιρετικούς τίτλους να αγοράσει. Το Wii έκανε πωλήσεις που ποτέ δεν είχε η Nintendo και ήταν λάθος αν περίμεναν όλοι μετά μια κονσόλα που θα πουλούσε αντίστοιχα. Ποτέ δεν πουλούσε τόσο η Nintendo. Στα φορητά εξακολουθεί να έχει την πρωτοκαθεδρία. Επεκτείνεται σε ταινίες, toys, θεματικά πάρκα κτλ... Το console gaming πάντα θα το έχει για τους 10-20 εκατ. "πιστούς". Ναι, τo Wii U θα κλείσει σύντομα τον κύκλο του αλλά με τους κατόχους του ικανοποιημένους -και όχι σαν μια κονσόλα που εγκαταλείφθηκε, απλά γιατί δεν πούλησε τα αναμενόμενα, βλ. PS Vita.

*