Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανένα πλάνο για Twitch streaming στο Wii U

Φαίνεται πως η Nintendo δεν σκοπεύει να ενσωματώσει το Twitch streaming στο Wii U, καθώς ο πρόεδρος της Nintendo of America Reggie Fils-Aime σημείωσε πως η συνεργασία μεταξύ της εταιρείας και της γνωστής video-sharing υπηρεσίας ναι μεν θα φέρει περισσότερες εκδηλώσεις, όπως τα Nintendo Treehouse E3 streams ή το Super Smash Bros. Invitational, αλλά ο διαμοιρασμός gameplay υλικού από το οικιακό σύστημα (όπως συμβαίνει στα PS4 και Xbox One), δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ιαπωνική εταιρεία.



Στη συνέχεια ο Fils-Aime τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία διασκέδαση με τα 30 λεπτά gameplay streaming, ενώ σημείωσε πως τα highlights-sharing χαρακτηριστικά του Mario Kart 8 αποτελούν καλύτερη εμπειρία συνολικά. Υπογράμμισε επίσης ότι υπάρχει επιλογή για το ποια τμήματα θα διαμοιραστούν, φέρνοντας μάλιστα σαν παράδειγμα το πρόσφατο meme «της φονικής ματιάς του Luigi». Τέλος, το στέλεχος ανέφερε ότι η Nintendo θα κάνει ακόμη περισσότερα στο μέλλον για να «τονίσει» τους τίτλους της στην κοινότητα και να παρέχει «ένα φόρουμ για τους χρήστες, ώστε να μάθουν να παίζουν καλύτερα -όπως είναι το Smash Bros. Invitational».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Αυτά είναι βλακείες... Σιγά τον κόπο που θα τους έκανε να κάνουν μια συμφωνία.

      Άκυρη δικαιολογία... Στο Youtube γιατί το κάνανε δηλαδή με το MK8; εκεί δεν είναι "βαρετό";

      Αλλά τι περιμένεις οταν οι ξένοι δημοσιογράφοι είναι μαϊντανοί και δεν ρωτάνε απλά καταγράφουνε...

    • Chased
    • Ε καλά, εντάξει...Κοτσάνες! Το πιο πιθανό είναι ότι εκεί δεν μπορούν να ελέγξουν το ad revenue (γιατί δεν υπάρχει) και δεν το κάνουν! Τί τους νοιάζει αυτούς τι βρίσκουμε εμείς ενδιαφέρον? Δικαιολογίες του πωπού!

      Επίσης, στη δεύτερη θέση, έχουμε το ότι το μηχάνημα δεν έχει αρκετή ισχύ για να ανταπεξέλθει σε κάτι τέτοιο...Όλα παίζουν.

    • alex4444
    • Αηδια... Ναι, μπορει να μην ασχολειται η πλειοψηφια των Gamers με το twitch, αλλα απαρατηρητο δεν περναει. Οταν υπαρχουν streams με εκατομμυρια συνδεδεμενους viewers, οφειλεις απο σεβασμο στον καταναλωτη και μονο να συμμετασχεις.

      Και τα οφελη θα ηταν πολλαπλα, αλλα δε θελετε να μπλεκετε με ονλαιν δυνατοτητες εκει στο Κιοτο, εν ετει 2014... Απλα κριμα.

*