Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταιγιστική η δράση στο ARMS

*
Το πρόσφατο Nintendo Direct ήταν γεμάτο δράση. Στα κάτι παραπάνω από είκοσι λεπτά που ήταν η συνολική διάρκεια της παρουσίασης, τη μερίδα του λέοντος είχε το ARMS που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video, η ιαπωνική εταιρεία προέβη σε μια πλήρη παρουσίαση του παιχνιδιού. Πρώτα απ' όλα έγινε αναφορά στα όπλα (ARMS). Κάθε παίκτης θα μπορεί κάθε φορά να χρησιμοποιεί δύο από τα τρια διαθέσιμα και αυτά χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το βάρος τους, οπότε ανάλογη η ζημιά που προκαλούν στους αντιπάλους, αλλά και ο χρόνος "εκτόξευσής" τους. Επιπλέον, κάθε ARM έχει τη δική του ειδική ικανότητα, Fire, Electricity, Wind, Ice, Stun, Explosion και Blind, οπότε το τι θα επιλέγουν κάθε φορά οι παίκτες, είναι στρατηγικής σημασίας για το πως θα χειριστούν κάθε μάχη.



Τα game modes δεν είναι λίγα, για αρχή τουλάχιστον, μιας και στο μέλλον αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες και μάλιστα δωρεάν για όλους. Εναντίον της ΑΙ θα μπορέσετε να αγωνιστείτε σε κλασσικές μάχες 1 VS 1 και σε Team Fights, ενώ επίπλέον υπάρχουν και μια σειρά από περισσότερο διασκεδαστικά modes, όπως τα V-Ball, Hoops, Skillshot, 1-on-100, δίχως να απουσιάζει η αρένα εκπαίδευσης όπου θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες δοκιμές για να μπορέσετε να καταλήξετε στο μαχητή και τα όπλα που σας ταιριάζουν. Σε επίπεδο online multiplayer, καταρχάς θα υπάρχει το Grand Prix όπου νικώντας δέκα συνεχόμενους αγώνες, οι παίκτες θα ανακηρύσονται πρωταθλητές. Πέρα από αυτό, υπάρχουν τα πιο δύσκολα ranked matches όπου ανάλογα με την έκβαση κάθε αγώνα, οι παίκτες θα ανεβαίνουν ή θα κατεβαίνουν στην κατάταξη, party matches αλλά και δυνατότητα για παιχνίδι σε local wireless mode, με τη δυνατότητα για ταυτόχρονη σύνδεση έως και οκτώ συστημάτων Nintendo Switch.



Για αρχή θα υπάρχουν 10 playable χαρακτήρες, οι Spring Man, Ninjara, Master Mummy, Min Min, Kid Cobra, Ribbon Girl, Helix, Mechanica, Byte & Barq και Twintelle. Οι όποιες μελλοντικές προσθήκες στο roster θα γίνουν δίχως επιπλέον κόστος. Τέλος, όλα τα παραπάνω θα μπορέσετε να τα δοκιμάσετε μέσω των Global Testfire demos που θα διοργανωθούν σε λίγες ημέρες. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

27 Μαΐου 15:00μμ και 21:00μμ
28 Μαΐου 03:00πμ, 15:00μμ και 21:00μμ
3 Ιουνίου 15:00μμ και 21:00μμ
4 Ιουνίου 03:00πμ, 15:00μμ και 21:00μμ

Μόνη προϋπόθεση να κατεβάσετε το demo από το e-Shop της Nintendo. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video από το Nintendo Direct.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*