Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλες ενδείξεις πως κάτι ετοιμάζει η Bandai Namco με τη σειρά Klonoa

*
Ολοένα και πληθαίνουν οι ενδείξεις πως η Bandai Namco ετοιμάζει την επιστροφή της σειράς παιχνιδιών Klonoa. H ιαπωνική εταιρεία κατοχύρωσε πρόσφατα νέο trademark για το franchise, αυτή τη φορά στη Μ. Βρετανία. Στην Ιαπωνία είχε κατοχυρώσει πρόσφατα με ίδια διαδικασία τα “Waffuu Encore” και “1&2 Encore” που δεν είναι κάποια μετάφραση του τίτλου, απλά μια παραφρασμένη ατάκα του ήρωα, ενώ και το 2019 είχε επαναφέρει το όνομα Klonoa σε σχετική διαδικασία. Στην Μ. Βρετανία η κατοχύρωση αφορούσε το “Klonoa Phantasy Reverie Series”. Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως πιθανότατα να δούμε σύντομα remasters των Klonoa και Klonoa 2: Lunatea’s Veil, χωρίς ωστόσο να έχει πει κάτι επίσημα η Bandai Namco. Το πρώτο Klonoa κυκλοφόρησε το 1997 για το PlayStation και παραδόξως τα πήγε καλά και στη Δύση.



Διαβάστε περισσότερα για το franchise στην αναλυτική αναφορά που έγινε στη στήλη "Σκονισμένο Ράφι" από τον Χρήστο Χατζησάββα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*