Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλη καθυστέρηση για το Sunless Skies

*
Το αρχικό πλάνο της Failbetter Games για την κυκλοφορία του Sunless Skies μιλούσε για Μάιο του 2018. Αυτό τελικά δεν συνέβη ποτέ μιας και το studio ανακοίνωσε πως ο τίτλος (που βρίσκεται ήδη σε Early Access στο Steam) θα καθυστερούσε ως το Σεπτέμβριο. Πλέον και αυτή η ημερομηνία χάνεται με τον τίτλο να αναμένεται τον Ιανουάριο του 2019. Οι λόγοι για αυτή την καθυστέρηση είναι διάφοροι, μιας και οι developers θέλουν και να δουλέψουν περισσότερο πάνω στα survival mechanics, αλλά και στο Reach, την πρώτη μεγάλη περιοχή που συναντά ο παίκτης. Όλα αυτά φέρνουν μεν αρκετή καθυστέρηση, αλλά η Failbetter Games θα χρειαστεί και λίγη ακόμα χρόνο μιας και η επιπλέον δουλειά θα κατέληγε σε κυκλοφορία εντός της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Καιρός που, όπως λένε και οι ίδιοι, δεν είναι η καλύτερη για κυκλοφορία indie game. Οπότε όλα καταλήγουν στο 2019. Τουλάχιστον υπάρχει και νέο trailer για να σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*