Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλοι νέοι τίτλοι για τον Ιανουάριο στο Xbox Game Pass

*
Το Xbox Game Pass αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά της Microsoft και η εταιρία φροντίζει να επιβραβεύει τους συνδρομητές συνεχώς με νέες προσθήκες. Έτσι, πριν το τέλος του Ιανουαρίου, θα έχουμε τέσσερα νέα παιχνίδια ξεκινώντας με το We Happy Few στις 17 Ιανουαρίου, το The LEGO Movie Videogame την ίδια ημέρα, μια εβδομάδα αργότερα, στις 24 του μήνα το Middle-Earth: Shadow of Mordor και, τέλος, πάλι στις 24, το Saints Row: The Third. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε ποια παιχνίδια θα προστεθούν στην υπηρεσία τον Φεβρουάριο, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ήδη το Crackdown 3 το οποίο, έπειτα από χρόνια προετοιμασίας, είναι έτοιμο για την επίσημη κυκλοφορία του στις 15 του Φλεβάρη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*