Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνει το γραφείο της Activision Blizzard στη Γαλλία

*
H Activision Blizzard κλείνει το γραφείο της στη Γαλλία και συγκεκριμένα στις Βερσαλλίες, όπως αναφέρει σε άρθρο του το Bloomberg. Όπως αναφέρει το άρθρο, βάσει πληροφοριών από 3 άτομα που εμπλέκονται στο γραφείο, το αρχικό πλάνο της εταιρείας ήταν να μεταφέρει το μισό προσωπικός τα γραφεία του Λονδίνου, ωστόσο η εξέλιξη με την πανδημία ανάγκασε τον publisher να προχωρήσει στο οριστικό κλείσιμο. Το γραφείο στις Βερσαλλίες ασχολούταν με το marketing, την εξυπηρέτηση πελατών και το localization των games και ουδείς γνωρίζει ακόμη πόσα άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους, αφού δεν θα απορροφηθούν σε άλλα γραφεία. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σε ένα ειδικό meeting που θα γίνει στις 13 και 14 Οκτωβρίου, οπότε τότε θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*