Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κοντά στα 30 εκ. ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών στο Steam

*
Νέο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών για το Steam, που βρίσκεται μια ανάσα από το ορόσημο των 30 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας DSO Gaming, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ο αριθμός αυτός ήταν 29.201.174. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 9 Ιανουαρίου, με περίπου 28 εκ. παίκτες συνδεδεμένους ταυτόχρονα.

Τα παιχνίδια που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον των παικτών ήταν τα Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2, PUBG Battlegrounds και Yu-Gi Oh! Master Duel. Μάλιστα το τελευταίο κατόρθωσε να αφήσει πίσω του τα APEX Legends και Grand Theft Auto V, που βρέθηκαν στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα. Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα Rust, Monster Hunter Rise, NARAKA: Bladepoint και ARK: Survival Evolved.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*