Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για PlayStation 4 το Godfall (trailer)

*
H Gearbox Publishing και η Counterplay Games δημοσίευσαν το launch trailer για το expansion toy Godfall με τίτλο "Fire & Darkness". Επιπλέον έκαναν διαθέσιμη την έκδοση του τίτλου για PlayStation 4, μαζί με το "Lightbringer" update. To Godfall κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 5 και PC. «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση της κοινότητας στο Godfall και καλωσορίζουμε ακόμα περισσότερους παίκτες στον κόσμο του Aperion μέσω του PlayStation 4. Το Godfall είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο project για εμάς και πάντοτε ακούμε και μαθαίνουμε από το feedback των παικτών, ειδικά για το επόμενο κεφάλαιο. Με την προσθήκη των Fire & Darkness και Lightbringer, ήρθε η κατάλληλη στιγμή, παλιοί και νέοι παίκτες να βυθιστούν στο Godfall», δήλωσε ο Keith Lee, CEO της Counterplay Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*