Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Catch the Head, το πρώτο game της ελληνικής IGE S.A. (trailer)

Η πόλη Smithston βρίσκεται σε έκσταση μιας και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς Catch the Head. Συνθέστε την ομάδας σας και διανύστε τον δρόμο προς τη δόξα, χρησιμοποιώντας platforming, μάχη και στρατηγική. Ανεπτυγμένο στην Ελλάδα από την Horos Interactive, developing team μέσα στην IGE S.A., το Catch the Head φέρνει μνήμες από τα action παιχνίδια των 90s με έντονη δράση και σκοτεινό χιούμορ.

Επτά διάσημες προσωπικότητες του Κάτω Κόσμου λαμβάνουν μέρος στην εκπομπή, όντας αρχιτέκτονες των επιπέδων του παιχνιδιού. Ο σκοπός σας είναι απλός: Ταξιδέψτε μέσα στα επίπεδα, αποφύγετε τους κινδύνους και ενεργοποιήστε τις Σφραγίδες για να τους καλέσετε. Μετά κυνηγήστε τους για να τους πιάσετε! Ή, μάλλον, για να πιάσετε ό,τι έχει απομείνει από αυτούς τους αρχιτέκτονες, γιατί αυτά τα φλύαρα κεφάλια δεν έχουν σώμα!




Τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού
• 17 διαγωνιζόμενοι: Συνθέστε την τριμελή ομάδα σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις κλάσεις των Brawlers, Rangers και Supporters.
• 21 επίπεδα: Ταξιδέψτε σε βιομηχανικά κτίρια, ενεργά ηφαίστεια, στοιχειωμένα σπίτια, πύργους και κάστρα, γαλέρες, ακόμα και στους ουρανούς!
• Περισσότερες από δύο ώρες διαλόγων: Στην ανάπαυλα μεταξύ των επιπέδων, εξερευνήστε την καθημερινότητα του Κάτω Κόσμου παρακολουθώντας cinematics μεταξύ των διαγωνιζόμενων. Νέα, φήμες και ρομάντζο αναπτύσσονται όσο το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη.
• Δυναμικό soundtrack: Περισσότερες από δύο ώρες πρωτότυπης μουσικής από διάφορους συνθέτες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*