Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Next Up Hero

*
To Next Up Hero είναι ήδη διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Ο τίτλος αποτελεί δημιούργημα των Aspyr Media και Digital Curve και πρόκειται για ένα dungeon crawler με ήρωες σχεδιασμένους στο χέρι. Αυτοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το σπαθί τους για να ταξιδέψουν από ακρη σε άκρη της Ventures παλεύοντας με τέρατα γνωστά ως Ceaseless Dirge. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και όταν ένας χαρακτήρας πεθαίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στη ζωή. Παρόλα αυτά, παραμένει μια ηχώ του εαυτού τους, που "αποθηκεύεται" στον επόμενο. Μάλιστα είναι δυνατό να δημιουργηθούν έως και 20 AI followers. Επιπλέον δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες να κατασκευάσουν τα δικά τους dungeons και στη συνέχεια να προκαλέσουν τα μέλη της κοινότητας να επιβιώσουν σε αυτά. Αν το καταφέρουν θα κερδίσουν ένα σπάνιο κομμάτι από loot, διαφορετικά ο θησαυρός πάει στο δημιουργό του dungeon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*