Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Sword of the Necromancer (trailer)

Ο publisher JanduSoft και η developer Grimorio of Games δημοσίευσαν το launch trailer του Sword of the Necromancer. Το dungeon crawler action RPG Sword κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, με τιμή €14.99. Οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X θα λανσαριστούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Στο Sword of the Necromancer υπάρχει η πρωτοτυπία ότι θα μπορείτε να επαναφέρετε στη ζωή τους αντιπάλους σας, με σκοπό αυτοί να πολεμήσουν στο πλευρό σας. Με τον τρόπο αυτό, ο πρωταγωνιστής Tama θα μπορέσει να φτάσει ως το βάθος του dungeon, έχοντας ως αποστολή να ελευθερώσει από το βασίλειο των νεκρών την αγαπημένη του Koko. Συγκεντρώνονας έναν μικρό στρατό από τέρατα και εφοδιασμένος με όπλα και relics, ο Tama θα μπορέσει να βγάλει από την άκρη οποιονδήποτε του στέκεται εμπόδιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*