Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέριες για το post launch περιεχόμενο του Assassin’s Creed Odyssey

*
H Ubisoft ανακοίνωσε τα πλάνα της σχετικά με τις μελλοντικές προσθήκες στο Assassin's Creed Odyssey. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2018 και όσοι αγοράσουν το Season Pass θα έχουν πρόσβαση σε δύο νέα κομμάτια ιστορίας αλλά και στο Assassin's Creed III Remastered. Το πρώτο ονομάζεται Legacy of the First Blade και εκει οι παίκτες θα γνωρίσουν τον πρώτο άνθρωπο που χρησιμοποίησε κρυφή λεπίδα, αλλάζοντας με τον τρόπο αυτό τη ροή της ιστορίας. Θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για την ιστορία των Assassins και γιατί αυτοί επέλεξαν να παραμένουν "αόρατοι". Ξεκινώντας από το Δεκέμβριο του 2018, τα επεισόδια θα κυκλοφορούν με διαφορά έξι εβδομάδων. Το δεύτερο κομμάτι ιστορίας είναι το The Fate of Atlantis. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν θεϊκά τέρατα και θα αποκαλύψουν τα μυστικά μιας θρυλικής, βυθισμένης πολιτείας. Μέσω της ελληνικής μυθολογίας, οι παίκτες θα έρθουν πιο κοντά στον πρώτο πολιτισμό. Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 και ανά έξι εβδομάδες θα γίνεται διαθέσιμο ένα νέο επεισόδιο. 



Επιπλέον, θα υπάρχει αρκετό δωρεάν περιεχόμενο, όπως τακτικά in-game events, New Game Plus mode και νέες αποστολές. Καταρχάς υπάρχει το The Lost Tales of Greece, που θα διατεθεί σε επεισόδια και κάθε φορά θα υπάρχει μια νέα ιστορία για τους παίκτες. Σε αυτές θα υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα από τον κόσμο του Assassin’s Creed Odyssey. Ακόμα, κάθε εβδομάδα θα εμφανίζεται ένα επικό πλοίο ή μισθοφόρος και το κυνήγι τους θα είναι μια ακόμα πρόκληση για τους παίκτες. Ημερήσια και εβδομαδιαία συμβόλαια, θα στέλνουν τους ενδιαφερόμενους σε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Το Discovery Tour είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που επιτρέπει την περιήγηση στις περιοχές του Assassin’s Creed Odyssey. Όλα αυτά θα γίνονται δίχως την οποιαδήποτε πίεση ή περιορισμούς.



Για το Assassin's Creed III Remastered, δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Θα μας μεταφέρει για μια ακόμα φορά στα χρόνια της αμερικανικής επαναστασης και περιλαμβάνει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για τον τίτλο, Benedict Arnold, Hidden Secrets Pack, The Tyranny of King Washington, αλλά και το Assassin's Creed Liberation Remastered. Σε PlayStation 4 Pro και Xbox One X θα υποστηρίζεται ανάλυση 4Κ και θα υπάρχει βελτιωμένο σύστημα φωτισμών. Το Assassin’s Creed Odyssey θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Οκτωβρίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*