Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λογαριασμός στο Twitter αφήνει υπονοούμενα για remake του Metal Gear Solid 2 (video)

*
Ένας νέος λογαριασμός στο Twitter φαίνεται να αφήνει υπονοούμενα για remake του Metal Gear Solid 2. Πρόκειται για το λογαριασμό με το όνομα Tom Olsen, ο οποίος δημιουργήθηκε στις 21 Απριλίου και ύστερα ξεκίνησε μια σειρά από μυστήρια tweets. Ένα από αυτά περιέχει ένα βίντεο, για το οποίο ο Olsen γράφει πως δεν θυμάται να το καταγράφει.

Στη συνέχεια, με νέο του tweet, έγραψε πως ένας ακόλουθός του πρότεινε να καβαλήσει το διάδρομο μεταφοράς στο Strut E έως ότου ανακαλύψει που οδηγεί. Το συγκεκριμένο tweet συνόδεψε με ακόμα ένα βίντεο.


Ο λογαριασμός ισχυρίζεται ότι έχει τη θέση του maintenance technician στην Big Shell. Τα tweets του έχουν δημιουργήσει θεωρίες στο YouTube και στο Reddit σχετικά με την ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός remake (ή και remaster) του Metal Gear Solid 2. Η Konami δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι σχετικό με το franchise μετά το Metal Gear Survive, ενώ πρόσφατα ο David Hayter, ο ηθοποιός που υποδύεται το Solid Snake, δήλωσε πως πιστεύει ότι το remake κάποιου από τους τίτλους Metal Gear Solid είναι στα σκαριά.

Προς το παρόν ο λογαριασμός Tom Olsen μπορεί να αποτελεί μια έξυπνη στρατηγική καμπάνια της Konami, ή και μια καλοστημένη φάρσα. Θα πρέπει να περιμένουμε μια σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία για να είμαστε απόλυτα σίγουροι.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Huh, I don’t remember filming this. No idea where it came from. <br><br>I did have a pretty crazy dream last night about being on boat going down the West Side. Maybe it’s from the head trauma? Doc did say I had a mild concussion. Pretty weird! <a href="https://t.co/aepoaAAa5w">https://t.co/aepoaAAa5w</a></p>&mdash; Tom Olsen (@TheTomOlsen) <a href="https://twitter.com/TheTomOlsen/status/1385207098619858945?ref_src=twsrc%5Etfw">April 22, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">A follower suggested riding the conveyor belt in Strut E to see where it goes. It&#39;s a crazy idea, but it seemed fun... until I ended up stuck in an awkward situation. It sounds like my friend is REALLY tearing into someone. Yikes.<br><br>...I&#39;ll just wait here until everyone leaves. <a href="https://t.co/feImG6ZZ7Q">pic.twitter.com/feImG6ZZ7Q</a></p>&mdash; Tom Olsen (@TheTomOlsen) <a href="https://twitter.com/TheTomOlsen/status/1385339250795757569?ref_src=twsrc%5Etfw">April 22, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • raiden5
    • Remaster χρειαζεται οχι remake, εκτος αν το remake ειναι φτυστο με το αρχικο οπως το demon souls και δεν πειραξουν τιποτε αλλο περα απο γραφικα.

*