Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του Mars Horizon (trailer)

To strategy simulation Mars Horizon θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam το 2020 όπως ανακοίνωσαν ο publisher The Irregular Corporation και και η Auroch Digital.

Η περίοδος beta στο PC θα τρέξει από τις 27 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου. Θα περιλαμβάνει 14 milestone missions (το σύνολο στο full game θα είναι 36), 30 προαιρετικά request missions, 3 playable space agencies και περισσότερες από 8 ώρες gameplay.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, στο Mars Horizon, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας μεγάλης αεροδιστημικής εταιρείας και πρέπει να την καθοδηγήσουν από την αρχή της διαστημικής εποχής, έως και την αποστολή αστροναυτών στον πλανήτη Άρη. Στο χέρι σας είναι να γράψετε το όνομά σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία τους διαστήματος. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*