Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέχρι και μικρότερα loading times μπορεί να προσφέρει ένας έξτρα εσωτερικός SSD στο PS5 (video)

*
Η δυνατότητα προσθήκης έξτρα εσωτερικού SSD στο PS5 «ξεκλείδωσε» με το PS5 beta firmware 2.0 και το Digital Foundry ανακάλυψε από τις μετρήσεις του ότι ένας καλός δίσκος μπορεί μέχρι και να μειώσει τα loading times. Συγκεκριμένα, η ομάδα αναλύσεων του Digital Foundry ανακάλυψε πως με τη χρήση ενός γρήγορου SSD όπως ο Samsung 980 Pro, μπορούν να ματσαριστούν οι επιδόσεις του εσωτερικού δίσκου της κονσόλας, αλλά και να ξεπεραστούν σε επίπεδο ταχύτητας loading και μεταφοράς δεδομένων στα PS4 games. Οι δοκιμές έδειξαν κάτι τέτοιο σε τίτλους όπως το The Witcher 3 και το Fallout 4, ενώ μετρήθηκαν ίδιες επιδόσεις στο Ratchet & Clank: Rift Apart. Μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό video για το θέμα στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*