Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Deadmau5, Steve Aoiki και Dillon Francis θα κάνει εγκαίνια το Party Royale mode του Fortnite

*
Οι Deadmau5, Steve Aoiki και Dillon Francis θα είναι οι πρωταγωνιστές της πρεμιέρας του no-combat Party Royale mode του Fortnite. Το show θα ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Μαΐου και το broadcast θα επαναληφθεί λίγες ώρες αργότερα, στις 9 το πρωί.

Τα νέα έρχονται έπειτα από την ανακοίνωση της Epic ότι το Fortnite μετράει ήδη 350 εκατομμύρια παίκτες, με το Call of Duty Warzone να βρίσκεται ακόμα αρκετά πίσω, με 60 εκατομμύρια παίκτες αλλά και πολύ λιγότερο χρόνο στην αγορά.


Βεβαίως, το παραπάνω νούμερο δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι αντιπροσωπευτικό για ένα free-to-play battle royale και περισσότερη βαρύτητα έχουν τα 12,3 εκατομμύρια παικτών που παρακολούθησαν ταυτόχρονα τη συναυλία του Travis Scott τον περασμένο μήνα. Ακόμα μόνο τον Απρίλιο, το κοντέρ του παιχνιδιού κατέγραψε περί τις 3,2 δισεκατομμύρια ώρες gameplay.

To Party Royale mode του Fortnite φιλοξενείται σε ένα νέο social map, με διάφορα mini-games, δραστηρότητες, χώρο συναυλιών και θερινό σινεμά. Θα αποτελέσει το σημείο για πολλά crossover events του Fortnite στο εγγύς μέλλον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*