Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Red Dead Redemption και GTA San Andreas τα νέα Deals with Gold

*
Με τις εξετάσεις στα σχολεία να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, γεγονός που περιορίζει αισθητά το χρόνο για παιχνίδι, αλλά και με τις εκπτώσεις της Microsoft εν οψη Ε3 να βρίσκονται just around the corner που λέμε, τα νέα Deals with Gold κινούνται με χαμηλότερα γκάζια από ότι συνήθως. Αυτή την εβδομάδα, οι κατοχοι Xbox One μπορούν να επιλέξουν από ένα κατάλογο που μεταξύ άλλων περιέχει τα: Dead Aliance, Divinity Original Sin, Runbow, Omega Strike, Pure Farming 2018, Battlefield 4 Final Stand DLC, Battlefield 1 In the Name of the Tsar DLC, Sherlock Holmes: Crimes and Punishment, The Technomancer, Vostok Inc, Zenith κλπ. Για οσους διαθέτουν Xbox 360, υπάρχουν τα: Goosebumps The Game, Grand Theft Auto San Andreas, Guncraft: Blocked and Loaded, Midnight Club Los Angeles Complete, Red Dead Redemption και Rockstar Table Tennis.
Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 13:00 μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*