Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Shadow of the Tomb Raider τα νέα Deals with Gold

*
Όπως κάθε εβδομάδα, μέσω του προσωπικού του blog ο Larry, Major Nelson, Hryb ανακοίνωσε τα νέα Deals with Gold για τους κατόχους Xbox One και Xbox 360. Βασική προϋπόθεση για όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί τις μειωμένες τιμές, η ύπαρξη ενεργής συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Live Gold. Μεταξύ άλλων, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή τα Shadow of the Tomb Raider, NBA Live 19, Child of Light, Black Mirror, Unravel Two, Madden NFL 19, Iron Wings, The Bridge κ.α. Για όσους συνεχίζουν να εμπιστεύονται το Xbox 360 για τη διασκέδασή τους, υπάρχουν τα Red Dead Redemption, Virtua Fighter 2, Worms Ultimate Mayhem, Daytona USA, Mafia II κ.α. Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα Ελλάδας 13:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*