Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Star Wars Squadrons τα PS Plus Ιουνίου

*
Update 26/05/21: Η Sony επιβεβαίωσε τη διαρροή με τα παιχνίδια να είναι τελικά αυτά που θα προσφερθούν στους κατόχους PS4 και PS5. Το Operation: Tango θα προσφερθεί στους κατόχους PS5 έως και τις 5 Ιουλίου, το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown στους κατόχους PS4 έως και τις 2 Αυγούστου και το Star Wars: Squadrons σε όλους, έως και τις 5 Ιουλίου.



Original Story:
Μετά την επιβεβαίωση της διαρροής των παιχνιδιών της υπηρεσίας PlayStation Plus τον περασμένο μήνα, η ισπανική ιστοσελίδα Area Jugones υποστηρίζει ότι γνωρίζει ήδη τα παιχνίδια που θα δοθούν τον ερχόμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα, το line-up θα περιλαμβάνει το Operation: Tango για PS5, το Star Wars: Squadrons και μία έκδοση του Virtua Fighter V με τίτλο Ultimate Showdown, που είχε διαρρεύσει πριν λίγο διάστημα στο PS Store. Η ανακοίνωση του Virtua Fighter V: Ultimate Showdown είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στο πλαίσιο ενός  eSports livestream, οπότε, λογικά, την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν όλα όσα προσφέρει στους συνδρομητές του το PlayStation Plus τον Ιούνιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*