Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με anime και οιγογενειακούς τίτλους τα Deals with Gold

*
Οι καλοκαιρινές διακοπές για μαθητές και φοιτητές βρίσκονται στο φόρτε τους και όσοι δεν προτιμούν τις παραλίες, έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ασχοληθούν με το gaming, εκμεταλλευόμενοι και τις εκπτώσεις της Microsoft μέσω των εβδομαδιαίων Deals with Gold. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε για μια ακόμα φορά ο Larry, Major Nelson, Hryb μέσω του προσωπικού του blog, οπότε γνωρίζετε ήδη που θα μπορέσετε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες. Μεταξύ άλλων, όσοι διαθέτουν Xbox One, μπορούν να αποκτήσουν τα Mega Man Legacy Collection 1 & 2, Attack on Titan, Yooka-Layle, Raiden V, One Piece Burning Blood, Warriors Orochi 3 Ultimate, Typoman, Toy Odyssey, Tricky Towers, Star Balls, Race the Sun, A Hat in Time, FIFA 18, Outbreak: The New Nightmare, Danger Zone, κλπ. Για τους κατόχους Xbox 360 υπάρχουν τα Mega Man 10, Dynasty Warriors 8, Boom Boom Rocket, Monster Jam: Battlegrounds, κλπ. Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν έως την Τρίτη 10 Ιουλίου, ώρα Ελλάδας 13:00 μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*