Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με δυνατότητα cross-play το Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

*
Focus Home Interactive και Gasket Games ανακοίνωσα πως στο Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, θα υπάρχει η δυνατότητα cross-play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC μέσω Steam στις 27 Μαΐου του 2021.

Σύμφωνα με την Focus Home Interactive, οι παίκτες θα μπορούν να στέλνουν έναν κωδικό στους φίλους του, οι οποίοι έχουν τον τίτλος σε άλλη πλατφόρμα, και με αυτόν τον τρόπο να τους κάνουν invite, στο παιχνίδι τους, ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι. Στο Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, υπάρχουν 3 απολύτως παραμετροποίησιμα factions, οι Stormcast, οι Nighthaunt και Maggotkin, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες με πολλούς τρόπους, ώστε να κατατροπώσουν του εχθρούς τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*