Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μόλις 53 παιχνίδια και χωρίς χαρακτηριστικά community λανσαρίστηκε το Steam στην Κίνα

*
Μπορεί το Steam να ανακοίνωσε με χαρά την έναρξη λειτουργίας του στην αγορά της Κίνας, τα πράγματα ωστόσο δεν είναι ενθαρρυντικά εκ πρώτης όψεως. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, μόλις 53 παιχνίδια βρίσκονται στη λίστα της δημοφιλέστερης πλατφόρμας στο PC gaming και τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά είναι ελάχιστα. Ο λόγος αυτής της εξέλιξης είναι πως η Κινεζική Κυβέρνηση πρέπει να εγκρίνει οτιδήποτε πωλείται στη χώρα, πληρώντας προφανώς κάποιες προϋποθέσεις που θέτει η ίδια. Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως και η πλατφόρμα δεν έρχεται με στοιχεία κοινότητας και message boards. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και τις δημόσιες τοποθετήσεις αρκετών developers σχετικά με το πως θα προσφέρεται εν τέλει σε μια χώρα με τόσο έντονο πρόβλημα λογοκρισίας.


 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*