Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τίτλους της Telltale Games τα νέα Deals with Gold

*
Όπως κάθε εβδομάδα, ο γνωστός σε όλους τους fans του Xbox, Larry, Major Nelson, Hryb ανακοίνωσε τα νέα Deals with Gold. Θα λέγαμε ότι το τρέχον επταήμερο επικεντρώνεται σε τίτλους της Telltale Games, όμως υπάρχουν και πολλές προσφορές για παιχνίδια άλλων εταιρειών. Μεταξύ άλλων, η σχετική λίστα για Xbox One περιλαμβάνει τα Batman: The Telltale Series, Diablo III: Eternal Collection, Kerbal Space Program Enhanced Edition, Tales for the Borderlands Complete Edition, The Telltale Mega Collection, The Wold Among Us, The Walking Dead: The Complete First Season, We Are The Dwarves και άλλα. Από την άλλη, όσοι διαθέτουν Xbox 360 έχουν να διαλέξουν από ένα κατάλογο που περιέχει και τα Back to the Future: The Game 30th Anniversary Edition, Call of Duty: Modern Warfare 3, Jurassic Park: The Game, Minecraft Story Mode, Sam and Max Save the World, Tropico 3, 4 και 5, Final Exam κλπ. Όλες οι ανωτέρω προσφορές ειναι διαθέσιμες μόνο για όσους έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold και ισχύουν μέχρι τη Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 13:00μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*