Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το νέο update του Xbox One μπορείτε να δείτε που παίζουν οι φίλοι σας

*
Η Microsoft ξεκίνησε την διάθεση του update Μαΐου 2019 για το Xbox προσφέροντας αρκετές βελτιώσεις στη λίστα των φίλων και των μηνυμάτων. Με τη νέα αναβάθμιση οι χρήστες της υπηρεσίας Xbox Live πλέον ξεχωρίζουν αναλόγως πλατφόρμας με διάφορα εικονίδια κάνοντας πιο ευδιάκριτο αν κάποιος φίλος μας παίζει σε Xbox One, PC ή κινητό.

Στις βελτιώσεις των μηνυμάτων πλέον οτιδήποτε λαμβάνουμε από άτομα που δεν βρίσκονται στη λίστα των φίλων μας θα πηγαίνει σε ξεχωριστή καρτέλα με τίτλο αιτήσεις μηνυμάτων. Λόγω αυτής της αλλαγής, η Microsoft αναγκαστικά θα διαγράψει όλα τα groups μηνυμάτων που έχουμε δίνοντας όμως την επιλογή να τα επαναφέρουμε μέσω του Xbox.com για περιορισμένο χρονικό διάστημα.




Τέλος η αναβάθμιση βελτιώνει και τον τρόπο εμφάνισης και αναζήτησης των παιχνιδιών μας στην «εφαρμογή» My Games & Apps. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*