Όσο πλησιάζει η παρουσίαση της νέας κονσόλας Switch από την Nintendo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου, οι φήμες και οι διαρροές πληθαίνουν. Όπως αποκάλυψε η Laura Kate Dale, που κατά το παρελθόν έχει επαληθευτεί για τις πληροφορίες που έχει φέρει στο φώς της δημοσιότητας, το νέο Beyond Good & Evil θα κυκλοφορήσει αρχικά για το Switch, ενώ ένα χρόνο μετά τη διάθεσή του θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες κονσόλες.

Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή, ενώ προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία “Odyssey”. Εν αναμονή των εξελίξεων και σε λίγες ημέρες θα γίνουμε σοφότεροι, για αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Incognito Chat: Η Meta υπόσχεται μηδενική καταγραφή και αποθήκευση συνομιλιών από το νέο AI chat
200 χρόνια το περιμένουμε...
@Volga axaxaxaaxa
Πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι?? Άντε επιτέλους, το περιμένουμε τόσο καιρό!
Όπως και να έχει το νέο Beyond Good & Evil αν ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε ο προκάτοχός, θα είναι ένα διαμάντι. Όποτε και αν κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες κονσόλες καλό θα είναι.
Έτσι πιστεύω...