Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη έκπτωση στην τιμή της τρίμηνης συνδρομής Xbox Game Pass

*
Στα πλαίσια του Ultimate Game Sale, η Microsoft προσφέρει τρεις μήνες συνδρομή στην υπηρεσίας Xbox Game Pass, έναντι μόνο €9,99. Με το Xbox Game Pass οι παίκτες αποκτούν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη 100 τίτλων που ανανεώνεται σε τακτά διαστήματα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Sea of Thieves, State of Decay 2, Gears of War, Dead Rising 3, Fallout 4, Halo 5, Halo Wars 2, Limbo, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Metro: Last Light Redux, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Rise of the Tomb Raider, Rocket League, The Division, Wasteland 2 και πολλά άλλα. Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουλίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Διάβασα κάπου ότι αφορά μόνο νέους συνδρομητές...αν ισχύει μάλλον θα απογοητεύσει όσους έχουν ήδη , αλλά είναι μια εξαιρετική κίνηση για προώθηση του Pass σε νέο κοινό , αφού σε 3μήνες προλαβαίνεις να χαρείς αρκετά από όσα προσφέρει!!

*