Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλος νικητής επετειακού διαγωνισμού

Μετά από κλήρωση που έγινε στο Enternity, βγήκε ο μεγάλος νικητής του επετειακού διαγωνισμού για τα 4 χρόνια λειτουργίας του site. Πριν προχωρήσουμε στις ανακοινώσεις να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τεράστια συμμετοχή που είχαμε και στο φετινό διαγωνισμό για τα γενέθλια του site. Θεωρούμε ότι για άλλη μια χρονιά η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα βάλουμε τα δυνατά μας έτσι ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα δώρα την επόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 5 χρόνια Enternity. Πάμε λοιπόν να δούμε το όνομα του τυχερού που έβγαλε η κληρωτίδα.

Μετά από κλήρωση που έγινε ανάμεσα στα 50 πρώτα μέλη σε πόντους στον επετειακό διαγωνισμό, βγήκε το όνομα του μεγάλου τυχερού που είναι ο χρήστης με το username ΓΙΩΡΓΟΣ13, ο οποίος και καλείται να επικοινωνήσει με το info-at-enternity.gr mail μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, αναφέροντας την περιοχή στην οποία διαμένει. Στην περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι εκείνη την ημερομηνία, το δώρο θα προχωρήσει στους δύο αναπληρωματικούς που είναι με σειρά οι: john59 και paulgouv.

Σημείωση: Όσοι νικητές των προηγούμενων εβδομάδων δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, καλούνται να το κάνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, διαφορετικά τα δώρα τους θα μεταφερθούν σε νεότερες κληρώσεις του Enternity.gr.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*