Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγαλύτερο βάρος σε περισσότερα original IPs θέλει να ρίξει η Nintendo

*
Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Nikkei πως η ιαπωνική εταιρεία θέλει να εστιάσει περισσότερο σε original IPs στο μέλλον. Πάντως, ξεκαθάρισε πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υποστηρίξει και τις υπάρχουσες σειρές, όπως τα Splatoon, The Legend of Zelda και Animal Crossing. Ο Furukawa δήλωσε πως η Nintendo πρέπει να επενδύσει σε νέα franchises και να τα εξελίξει για να μπορέσει να ανταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα εταιρείες όπως η Sony και η Microsoft. Σε ό,τι αφορά πάντως το Nintendo Switch Pro (ή όπως ονομαστεί το νέο και πιο ισχυρό Nintendo Switch), σημείωσε πως δεν έχει να ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν. «Εξετάζουμε πάντα ιδέες για τις νέες κονσόλες που περιμένει η αγορά, αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε λόγω περιορισμών στην τεχνολογία ή και στο κόστος. Οι ομάδες hardware και software επικοινωνούν και προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους και μορφές διασκέδασης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*