Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μερικοί Xbox Insiders μπορούν να παίξουν games των Xbox Series X και Xbox Series S στο Xbox One

*
Μια ομάδα από Xbox Insiders ξεκίνησε τις δοκιμές τίτλων του Xbox Series X και του Xbox Series S στο Xbox One εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες του Xbox Cloud Gaming. Τις τελευταίες μέρες μέλη του προγράμματος Xbox Insider που κατατάσσονται στο group του Alpha Skip-Ahead απέκτησαν πρόσβαση στο εν λόγω χαρακτηριστικό, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα μέσα στην εορταστική περίοδο του 2021. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε παιχνίδια του Xbox Game Pass δίχως να είναι απαραίτητο το κατέβασμά τους στην κονσόλα από όπου γίνεται το stream τους.

Η εταιρεία δήλωσε τον Ιούνιο του 2021 πως παιχνίδια που αναμένονται το 2022 όπως τα Starfield, Redfall και S.T.A.L.K.E.R. 2 απαιτούν την ταχύτητα, τις επιδόσεις και την τεχνολογία των Xbox Series X και Xbox Series S. Παρόλα αυτά υποσχέθηκε να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με το πώς οι gamers του Xbox One θα έχουν πρόσβαση σε ορισμένους από τους next-gen τίτλους, όπως είναι το Microsoft’s Flight Simulator, μέσω του Xbox Cloud Gaming. Κάπως έτσι, η δυνατότητα αυτή αρχίζει και γίνεται διαθέσιμη με αργούς ρυθμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*