Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια πρώτη ματιά στις νέες δοκιμασίες του Pokémon Go

*
Η Niantic ετοιμάζει εδώ και καιρό τις νέες δοκιμασίες που θα προστεθούν στο Pokémon Go, και πλέον γνωρίζουμε μερικές από αυτές. Μετά από ένα λάθος, ορισμένοι παίκτες είχαν πρόσβαση στο update από σήμερα, και έτσι κυκλοφόρησαν κάποιες εικόνες στο διαδίκτυο, που αποκαλύπτουν την δομή των προκλήσεων. Σύμφωνα με τις εικόνες, φαίνεται πως οι δοκιμασίες έχουν παρόμοιο μοτίβο μεταξύ τους, καθώς οι παίκτες καλούνται να πιάσουν συγκεκριμένα Pokémon σε ένα ορισμένο διάστημα. Ακόμα θα προστεθεί και ένα νέο profile medal, το Elite Collector, το οποίο θα αποκτούν οι παίκτες ολοκληρώνοντας έναν αριθμό δοκιμασιών.

Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι πως, για να ολοκληρωθεί μία από τις δοκιμασίες, ο παίκτης πρέπει να πιάσει ο ίδιος το Pokémon, και όχι να κάνει trade με άλλον παίκτη. Η πρώτη παρτίδα θα προστεθεί στο παιχνίδι στις 5 Ιανουαρίου, μαζί με το Unova event.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*