Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρές βελτιώσεις επιδόσεων με το Nintendo Switch Firmware 8.0.0

*
Σύμφωνα με κάποιες αναφορές χρηστών που εξέτασαν προσεκτικά τη συμπεριφορά τίτλων μετά την εγκατάσταση του Nintendo Switch Firmware 8.0.0, υπάρχουν κάποιες μικρές βελτιώσεις. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το νεότερο firmware update επιτρέπει στην CPU της κονσόλας να κάνει ένα overclock από το 1GHz στα 1,75GHz σε «συγκεκριμένες περιπτώσεις». Μάλιστα, εντοπίστηκε πως οι χρόνοι φορτώματος στα The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey βελτιώθηκαν μετά την εγκατάσταση του νεότερου update. Στο Breath of the Wild μάλιστα έγιναν και οι εξής μετρήσεις:

Loading save file: Από τα 31 στα 21 δευτερόλεπτα
Fast travel: Από τα 19 στα 11 δευτερόλεπτα
Είσοδος σε shrine: Από τα 10 στα 7 δευτερόλεπτα




Τα παραπάνω έρχονται να ακολουθήσουν τις φήμες για ένα νέο μοντέλο της κονσόλας που έρχεται σύντομα, αν και η ίδια η Nintendo έσπευσε να τις διαψεύσει. Η E3 2019 είναι κοντά και σίγουρα θα γίνουμε σοφότεροι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*